Katalog
Nahrávám...
Meduňková limonáda BIO 330 ml...
Podkategorie
Čokoláda méčná Rapunzel BIO 100 g má výrazně plnou chuť, která je dána použitím špičkových surovin. Opravdu kvalitní čokoláda v té nejvyšší kvalitě, která potěší každý mlsný jazýček!
Čokoláda mléčná Studentská pečeť Rapunzel BIO 100 g s výrazně plnou chutí, která je doplněna kešu a lískovými oříšky, mandlemi, sušenými meruňkami, rozinkami a ovoněná Bourbon vanilkou.
Čokoláda hořká s lískovýmí oříšky Rapunzel BIO 100 g se 60 % podílem kakaa se vyznačuje plnou chutí a vůní, které ocení i ti největší znalci čokolád!
Čokoláda mléčná s mandlemi Rapunzel BIO 100 g s 22 % obsahem plnotučného mléka a s pečlivě vybranými velkými mandlemi. Klasická pochoutka té nejvyšší kvality.
Čokoláda mléčná křupavá Rapunzel BIO 100 g s cereálními křupínkami vyniká jemnou a plnou chutí, která je dána špičkovými surovinami a dlouhým konšováním.
Čokoláda bílá Rapunzel BIO 100 g s 28 % plnotučného mléka a vysokým podílem kakaového másla. Jemná plná chuť je obohacena třtinovým cukrem a Bourbon vanilkou.
Čokoláda bílá s kokosem Rapunzel BIO 100 g s vysokým obsahem kakaového másla. Milovníci bílé čokolády si okamžitě zamilují její plnou chuť mléka a jemně strouhaného kokosu
Čokoláda mléčná s nugátovou náplní Rapunzel BIO 100 g s 50 % podílem kakaa a náplní, ve které je minimálně 36 % na jemno mletých lískových oříšků. Jemná pochoutka, která oslní i ty nejnáročnější gurmány.
Čokoláda Nirwana mléčná Rapunzel BIO 100 g s nugátovou náplní a minimálně 36 % podílem kakaa. Jemná čokoláda, která uchvátí i ty nejmlsnější jazýčky!
Čokoláda hořká se zázvorem Rapunzel BIO 80 g s 55 % podílem kakaa je pochoutka, které dodává kandovaný zázvor osvěžující chuť a třtinová šťáva lehce karamelový podtón.
Čokoláda hořká 85 % Rapunzel BIO 80 g je exkluzivní tenká pochoutka, která má nejvyšší podíl kakaa ze všech výběrových čokolád Rapunzel a je vyráběna tradičním postupem dlouhého konšování ve Švýcarsku.
Čokoláda hořká 70 % Rapunzel BIO 80 g je vyráběna tradičním postupem dlouhého konšování ve Švýcarsku. Pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie a sušená třtinová šťáva Rapadura.