Měsíček bylinný čaj 50 g Wolfberry

49941

Nový produkt

Měsíček bylinný čaj 50 g Wolfberry je jednoletá, až půl metru vysoká pýřitá rostlina, vonící pryskyřicí a kvetoucí od června do podzimu. Jako čaj pomáhá při nejrůznějších vnitřních zánětech. Obsahuje látky, které působí protiplísňové a antibakteriální. A jelikož nemá žádné vedlejší účinky, je vhodný pro děti i kojící a těhotné ženy.

Více informací

38,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Česká republika

Více informací

Jak připravovat a konzumovat čaj z měsíčku
K přípravě čaje použijte jednu polévkovou lžíci měsíčku na 250 ml vody. Jestliže jej využíváte pouze jako prevenci, pijete 1 až 2 šálky denně. Při léčbě konkrétních problémů můžete množství vypitého čaje zvýšit na 3 až 4 šálky za den. Dávkovat je možno po lžících během celého dne.

Pro přípravu domácího kloktadla dávkujte jednu čajovou lžičku sušeného měsíčku na 100 až 150 ml vody a krátce povařte. Doba varu by neměla být delší než 2 minuty (to platí i pro přípravu čaje, který můžete nechat také odstát).

Charakteristika

Měsíček lékařský (Calendula officinalis L.) je léčivá rostlina původem z jihu Evropy a Orientu. Obsahuje cenné léčivé látky. Pomáhá při nejrůznějších vnějších a vnitřních zánětech. Například jícnu, střev, dvanácterníku a žaludku. Hodí se zejména na špatně se hojící rány, křečové žíly nebo hemoroidy. Je prokazatelný antioxidant, zvyšuje přirozenou obranyschopnost a přispívá k normální funkci jater, střev a dýchacího systému.

Složení
Měsíček lékařský 100%.

Bez barviv a konzervantů.

Skladování
Skladujte v suchu

Země původu
Česká republika

Obsah
50 g