40568
Nový produkt
Tento produkt již není na skladě
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Produkty bez alergenů | Bez mléka, Bez celeru, Bez lepku, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez skořápkových plodů, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez vajec, Bez hořčice, Bez sezamu |
Jak připravit kopřivový nálev
Jednu polévkovou lžíci usušené kopřivové nati se přelijí 0,25 l vroucí vody a nechají se 10 – 15 min vyluhovat, pak se scedí. Nikdy nevaříme!
Schválená lékařská tvrzení
• Vylučování vody z organismu
• Normální činnost kardiovaskulárního systému
• Normální činnost ledvin – vylučování
• Osvěžení těla
• Normální stav kloubů
• Přirozená obranyschopnost normální funkce prostaty
• Normální funkce dýchacího systému
Nať kopřivy obsahuje spoustu minerálů a železo. Dobře působí na žaludek a játra, podporuje trávení, vylučování žluči, vody z organismu a vyprazdňování střev. Podporuje také normální činnost kardiovaskulárního systému a normální stav kloubů
Charakteristika kopřivy
Ačkoli se řadí mezi plevel, je kopřiva dvoudomá všestranně využitelná léčivá rostlina. Využívá se v kuchyni, v kosmetice nebo jako hnojivo na zahrádce. Nejčastěji se kopřiva vyskytuje na okrajích lesů, při cestách, plotech, ve štěrku a hromadách suti, od nížin až do hor.
Nejlepší doba ke sběru kopřiv je na jaře. Od března do dubna se sklízejí především mladé výhonky, pokud však kopřivu kosíme, můžeme ji sklízet téměř celý rok. Kopřiva dvoudomá pověšená v domě platila za silný ochraňující prostředek před všemi nemocemi. Pokud přesto někdo v domě onemocněl, byl kopřivou vyšlehán.
Dávkování
Čaj se pije teplý 2 – 3 x denně.
Skladování
Skladujeme v uzavíratelné nádobě na tmavém a suchém místě.
Obsah
50 g