Více informací
Exkluzivní tenká extra hořká čokoláda s velmi vysokým obsahem kakaa 85 % v BIO kvalitě firmy Rapunzel je vyráběna tradičním postupem dlouhého konšování ve Švýcarsku. Pro její výrobu bylo použito kakao z Bolívie přírodní třtinový cukr Cristallino. Čokoláda má nejvyšší podíl kakaa z výběrových RAPUNZEL čokolád.
Všechny složky, které jsou použité při výrobě tohoto produktu, pěstují rodinné firmy, které jsou zapojené do FAIR TRADE projektu HAND IN HAND. FAIR TRADE znamená spravedlivý obchod a garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie: 2688 kJ / 651 kcal; Tuky: 58 g – z toho nasycené mastné kyseliny 34 g; Sacharidy: 20 g – z toho cukry 15 g; Bílkoviny: 7 g; Sůl: 0.05 g; Vláknina: 11 g;
BIO výrobek pod kontrolou: CH-BIO-004
Složení
kakaové máslo, kakaová hmota, kakaový prášek, přírodní třtinový cukr. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 85 %.
Alergeny
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sóji a mléka.
Země původu
Švýcarsko
Obsah
80 g