Více informací
Mléčná čokoláda Rapadura s mandlovou a mléčnou náplní, která je ovoněná tonka boby a má díky nim výraznou sladkou vůni a neuvěřitelně lahodnou a jemnou chuť. Čokoláda je vyráběna tradičním postupem dlouhého konšování ve Švýcarsku a pro její výrobu bylo použito minimálně 37 % kakaové sušiny z Bolívie a přírodní třtinový cukr Cristallino.
Některé suroviny použité při výrobě tohoto produktu pěstují rodinné firmy, které jsou zapojené do FAIR TRADE projektu HAND IN HAND. FAIR TRADE znamená spravedlivý obchod a garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie: 2413 kJ / 580 kcal; Tuky: 39 g – z toho nasycené mastné kyseliny 21 g; Sacharidy: 48 g – z toho cukry 47 g; Bílkoviny: 8 g; Sůl: 0.2 g; Vláknina: 3 g;
BIO výrobek pod kontrolou: CH-BIO-004
Složení
přírodní třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko 19 %, mandle 12 %, kakaová hmota, neztužený palmový tuk, emulgátor: sójový lecitin, vanilka, tonka boby. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 37 % v čokoládě.
Alergeny
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Země původu
Švýcarsko
Obsah
100 g