Více informací
Hořko mléčná čokoláda v BIO kvalitě firmy Rapunzel má 46 % podíl kakaa a od běžné mléčné čokolády se liší nižším obsahem cukru a unikátní hořko mléčnou chutí, která připomíná pravou čokoládu v nápoji. Je to zajímavá alternativa pro všechny, kterým se zdá běžná mléčná čokoláda příliš sladká a hořká čokoláda pro změnu příliš "kakaová". Čokoláda je slazená sušenou třtinovou šťávou Rapadura, přírodním třtinovým cukrem Cristallino a ovoněná pravou vanilkou Bourbon.
Některé suroviny použité při výrobě tohoto produktu pěstují rodinné firmy, které jsou zapojené do FAIR TRADE projektu HAND IN HAND. FAIR TRADE znamená spravedlivý obchod a garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie: 2355 kJ / 566 kcal; Tuky: 39 g – z toho nasycené mastné kyseliny 24 g; Sacharidy: 44 g – z toho cukry 41 g; Bílkoviny: 8 g; Sůl: 0.2 g; Vláknina: 5 g;
BIO výrobek pod kontrolou: CH-BIO-004
Složení
přírodní třtinový cukr, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko 19 %, kakaové máslo, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 46 %.
Alergeny
Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sóji.
Země původu
Švýcarsko
Obsah
100 g