Kuličkový deodorant pro muže BIO 50 ml Lavera Zobrazit větší

Kuličkový deodorant pro muže BIO 50 ml Lavera

41538

Nový produkt

Kuličkový deodorant pro muže BIO 50 ml Lavera. Tento jemný deodorant pro muže s obsahem BIO aloe vera vás po celý den bezpečně ochrání před nežádoucími pachy.

Více informací

169,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Německo
Cílová skupina VEGAN, BIO

Více informací

Charakteristika BIO kuličkového deodorantu pro muže
Tento jemný deodorant pro muže s obsahem BIO aloe vera vás po celý den bezpečně ochrání před nežádoucími pachy díky jedinečné kombinaci oxidu zinečnatého, bisabolu a výtažků z bambusu. Výtažky z citrónové trávy zanechají vaše podpaží příjemně svěží a s jemnou vůní. Přidaná BIO bambusová vlákna zajišťují snadnou a účinnou aplikaci a pokožku zanechají sametově hebkou. Vhodný i pro citlivou pokožku.

Složení:
Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Alcohol*, Zinc Oxide, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Zinc Ricinoleate, Hydrogenated Palm Glycerides, Glycerin, Bambusa Arundinacea Leaf Extract*, Cymbopogon Flexuosus Herb Extract*, Bisabolol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Citral**, Coumarin**, Geraniol**, Citronellol**. * = z kontrolovaného ekologického zemědělství, ** = přírodní esenciální oleje

Použití:
Používejte denně a jemně vmasírujte kuličkovým aplikátorem do kůže v podpaží.

Země původu
Německo

Obsah
50 ml