Sleva! Bylinná směs padání vlasů 60 tobolek Topvet Zobrazit větší

Bylinná směs padání vlasů 60 tobolek Topvet

42194

Nový produkt

Bylinná směs padání vlasů 60 tobolek Topvet

Více informací

120,00 Kč s DPH

-73,00 Kč

193,00 Kč s DPH

Více informací

Charakteristika
Bylinný komplex přispívá k udržení normálního stavu vlasů. Bylinný komplex je bohatý na vitamíny, minerály a další cenné přírodní látky, které slouží k udržení normálního stavu pokožky a vlasů. Pro dosažení vyššího účinku doporučujeme kombinaci s přípravkem Omega 3 Topvet.

Doporučené dávkování
1 - 2 tobolky denně/1 - 2 kapsuly denne. Nepřekračujte doporučené denní dávkování/neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Doplněk stravy/doplnok stravy. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy/ nie je vhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace matky. Ukládat mimo dosah dětí/ukladať mimo dosahu detí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu/nenahrádza pestrú stravu.

Složení
želatina (tobolka/kapsula), Serenoa plazivá (Serenoa repens) standardizovaný / štandardizovaný extrakt, Šalvěj lékařská (Salvia officinalis) standardizovaný / štandardizovaný extrakt, Lékořice lysá (Glycyrrhiza glabra) standardizovaný / štandardizovaný extrakt, Přeslička rolní (Equisetum arvense) standardizovaný / štandardizovaný extrakt

Skladování
Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.

Obsah
60 ks