Více informací
Sterilované červené fazole druhu červená ledvina ve slaném nálevu a v BIO kvalitě firmy Rapunzel představují vynikající řešení pro ty, kterým vadí zdlouhavé namáčení a vaření luštěnin. Tyto fazole není třeba namáčet a vařit, proto se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Fazole červená ledvina se vyznačují tím, že jsou po uvaření velmi pevné a mají hezkou červenou barvu, proto se hodí do různých zeleninových či těstovinových salátů. Jsou také výborné do polévek, zeleninových směsí, chilli con carne a dalších mexických pokrmů.
Recept na mexické fazole
Na olivovém oleji osmahneme nakrájenou 1 cibuli a 2 stroužky česneku, přidáme 1 nakrájenou papriku a 4 nakrájená rajčata, krátce podusíme a vmícháme obsah plechovky, 100 g rajského protlaku a dochutíme solí, hnědým cukrem a chilli.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energie: 267 kJ / 64 kcal; Tuky: 0.5 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g; Sacharidy: 7.6 g – z toho cukry 0.5 g; Bílkoviny: 4.7 g; Sůl: 0.7 g; Vláknina: 5.0 g;
BIO výrobek pod kontrolou: IT-BIO-008
Složení
bio fazole červená ledvina, voda, sůl
Země původu
Itálie
Obsah
400 g / 240 g váha odkapaného podílu