Lymforegen - masážní olej 200ml Topvet Zobrazit větší

Lymforegen - masážní olej 200ml Topvet

TP080

Nový produkt

Masážní lymfodrenážní kompozice s vysokým obsahem biologicky aktivních látek a silic. Používá se zejména pro masáže ke stimulaci lymfatického systému. Masáž snižuje otoky, je vhodná na tzv. těžké nohy.

Více informací

109,00 Kč s DPH

Více informací

Lymforegen - masážní olej prefessional
Lymforegen - masážny olej prefessional

Bez konzervačních látek / bez konzervačních látok

Masážní lymfodrenážní kompozice ve formě oleje s vysokým obsahem biologicky aktivních látek a silic. Pro tyto své vlastnosti se používá zejména pro kožní masáže ke stimulaci lymfatického systému. Příjemná masáž urychluje regeneraci po zvýšené fyzické zátěži, snižuje otoky, je vhodná na tzv. „těžké nohy“.

Použití: je vhodný pro každý typ pleti. Aplikujte dostatečné množství přímo na pokožku. Olej prakticky nevsakuje, je proto vhodný k dlouhotrvající rehabilitační, relaxační i sportovní masáži

Použitie: olej je vhodný na profesionálnu masáž pre každý typ pleti. Aplikujte dostatočné množstvo priamo na pokožku. Olej prakticky nevsakuje, je preto vhodný na dlhotrvajúcu rehabilitačnú, relaxačnú a aj športovú masáž.

Ingredients(INCI): Paraffinum Liquidum, Juniperus Communis Fruit Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Tocopheryl Acetate, Mentha Piperita Oil, D-Limonene

Skladování: Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem! Případný sediment není závadou přípravku.
Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladujte na priamom slnku. Chráňte pred mrazom! Prípadná usadenina nie je na prekážku kvality prípravku.

Všeobecná upozornění: Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura.
Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.

Výrobce / výrobca: MVDr. Jiří Pantůček, Vodova 40, Brno, 61200, tel.: 541 232 435
e-mail: topvet@topvet.cz, www.topvet.cz

Země původu / zem pôvodu: Česká republika