Mořská sůl jemná 700 g Wolfberry

49973

Nový produkt

Začněme otázkou. Je přírodní mořská sůl v něčem lepší? Pokud ochutnáme a srovnáme ostatní typy solí, můžeme bez zaváhání odpovědět - ano. Mořská hrubá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně v mořské vodě. Zvyšuje chuť pokrmů, je vyráběna udržitelným způsobem a to je v zájmu spotřebitele.

Více informací

55,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Portugalsko
Produkty bez alergenů Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez skořápkových plodů, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez vajec, Bez hořčice, Bez sezamu, Bez mléka, Bez celeru, Bez lepku

Více informací

Jak používat mořskou sůl 
Mořskou sůl Wolfberry používejte běžným způsobem. Je vhodná do všech vařených, pečených, smažených, kvašených či jinak připravovaných jídel. Dá se použít k přípravě vývarů, polévek a k nakládání masa a zeleniny. Nezapomeňte přidat špetku i do buchet, domácího pečiva, krupicové kaše, některých mléčně kvašených nápojů, do domácích uzenin, k dochucení zeleniny nebo do tibetského šlehaného čaje s máslem. Tato sůl by zajisté neměla chybět v kuchyni mistrů kuchařského umění či znalého gurmána. Nepoužívejte ji k dosolení, aby Vám zrna nekřupala mezi zuby. Pokud ji budete mlít v mlýnku, po čase zvlhne. Vlhká zrna se pak lepí k sobě. 

Charakteristika
Tradice výroby soli se datuje již od časů Féničanů. V historii byla mořská voda v mnoha zemích často jediným zdrojem soli. Stejně jako kdysi se i dnes získává odpařováním vody na slunci. Když je sůl suchá, přepravuje se k dalšímu zpracování, vícefázovému čistění a sušení. Výsledkem jsou bílé krystaly o velikosti 1-3 mm.

Tento produkt je zcela bez přísad a alergenů. Není geneticky modifikován ani ozářen. Je vhodný pro vegetariány i vegany.

Nutriční hodnoty ve 100g
Energie:
0 kJ/ 0 kcal; Tuky: 0 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; Sacharidy: 0 g; z toho cukry: 0 g; Vláknina: 0 g; Bílkoviny: 0 g; Sůl: 98,5 g

Složení
Mořská sůl

Skladování
Jak mořskou sůl Wolfberry skladovat?  Sůl si bere vlhkost ze vzduchu. Nejlépe je jí skladovat ve vzduchotěsné skleněné nádobě. K zakrytí použijte raději víčko z umělé hmoty. Doporučená doba spotřeby je při správném skladování 5-6 let.

Země původu
Portugalsko

Obsah
700 g