Sleva! Denní pleťový krém s kyselinou hyaluronovou Hyaluron life Bione Cosmetics 51 ml Zobrazit větší

Denní pleťový krém s kyselinou hyaluronovou Hyaluron life Bione Cosmetics 51 ml

44101

Nový produkt

Denní pleťový krém s kyselinou hyaluronovou Hyaluron life 51 ml Bione Cosmetics se zvýšeným obsahem nízkomolekulární a vysokomolekulární kyseliny hyaluronové pro hloubkové pronikání do pokožky i pro tvorbu bariérového povrchového filmu.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

89,00 Kč s DPH

-22,00 Kč

111,00 Kč s DPH

Parametry

Země původu Česká republika

Více informací

Charakteristika
Krém obsahuje koenzym Q10 se známou účinností proti vráskám, hydratační panthenol a glycerin pro všechny typy pleti. Unavené pleti navrací tonus a lesk, pleť je vláčná, hydratovaná a vyživená. Koenzym Q10 posiluje buněčné dýchání a tím optimalizuje biochemické procesy v pokožce.

Spotřebitelé potvrzují, že používáním krému postupně dochází k projasnění pokožky, mizí jemné, časem i hlubší vrásky. Krém je doplněn o regenerační allantoin, vzácný mandlový olej a bambucké máslo - karité. Lipoamin podporuje tvorbu přirozeného ochranného kožního pláště. Krém obsahuje UV filtr pro částečnou ochranu před vnějšími vlivy i značné množství antioxidantu - vitamínu E.

Krém je vyroben jako velmi lehký emulgel na moderní bázi lipofilní akrylátové matrice. Tím je umožněno úplně vypuštění neionogenních emulgátorů. Je jemný, lehce roztíratelný, snadno vstřebatelný, se sníženou bezalergenní parfemací. Konzervační složka se po aplikaci přípravku z pokožky postupně odpařuje.

Jak používat denní pleťový krém
Nanášejte pravidelně v tenké vrstvě na pleť, krk, dekolt, hřbety rukou apod. Je vhodný jako výživný a ochranný krém s hydratační a příjemnou protivráskovou aktivitou. Vhodný i jako podkladový krém s celodenní ochranou pod make-up, stíny, apod.

Vyrobeno v BIO formulaci. Bez parabenů, silikonů.
Potěší Vaše smysly, pohladí po těle.

Skladování
Skladujte v suchu a temnu

Země původu
Česká republika

Obsah
51 ml