Sleva! Opalovací krém SPF 30 Sensitiv 100 ml Lavera Zobrazit větší

Opalovací krém SPF 30 Sensitiv 100 ml Lavera

41692

Nový produkt

Opalovací krém SPF 30 Sensitiv 100 ml Lavera. Je čas připravit se na letní sezónu: pořídit si nové plavky, plážovou tašku a samozřejmě i účinný a spolehlivý opalovací krém.

Více informací

222,00 Kč s DPH

-54,00 Kč

276,00 Kč s DPH

Více informací

Charakteristika
Je čas připravit se na letní sezónu: pořídit si nové plavky, plážovou tašku a samozřejmě i účinný a spolehlivý opalovací krém. lavera Sun Care nabízí kvalitní přírodní kosmetiku za přijatelnou cenu. Účinně ochrání před škodlivými složkami UVA i UVB slunečního záření, je voděodolné, a navíc pečuje o pokožku. Je vhodná pro kojence, děti a osoby trpící alergiemi.

Jedinečná kombinace 100 % minerálního filtru a pečujících bio olejů spolehlivě chrání pokožku před slunečními paprsky a hýčká ji. Bio Slunečnicový a Bio Avokádový olej se starají o to, aby se pokožka vystavovaná slunečním paprskům nevysušovala.

Díky lehké textuře se krém lehce roztírá do ztracena a nezanechává bílé stopy. Krém chrání pokožku ihned po nanesení a je voděodolný.

Složení:
Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil*, Titanium Dioxide, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Alcohol*, Stearic Acid, Cocos Nucifera Oil*, Polyhydroxystearic Acid, Shea Butter Ethyl Esters, Palmitic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Glycine Soja Oil*, Persea Gratissima Oil*, Mangifera Indica Fruit Extract*, Carica Papaya Fruit Extract*, Daucus Carota Sativa Root Extract*, Pongamia Glabra Seed Oil, Beta-Carotene, Alumina, Hydrogenated Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Parfum**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**, Coumarin**, Eugenol**, Benzyl Benzoate**, Farnesol**, Benzyl Alcohol**, Anise Alcohol**
*Ekologické zemědělství, **Přírodní esenciální oleje

Země původu
Německo

Obsah
100 ml