Light legs cream 100ml Topvet Zobrazit větší

Light legs cream 100ml Topvet

TP792

Nový produkt

Krém na těžké nohy obsahuje Avelanine® - výtažky z lískového ořechu, Cryogenyl® - pro svěží efekt, Rhamnosoft® - polysacharid tlumící záněty a Ω6 Ceramide® udržující integritu pleti a uvolnění napětí

Více informací

Tento produkt již není na skladě

205,00 Kč s DPH

Více informací

LIGHT LEGS CREAM - SPECIAL CARE - BIOVITALITY®

Krém určený k péči o těžké nohy. Krém obsahuje aktivní látky získané z lískového ořechu ve specialitě Avelanine®. Tato rostlinná směs má posilující účinek na žilní stěnu při cévní nedostatečnosti. Cryogenyl® vytváří pleti svěžest a příjemné pocity po aplikaci přípravku. Rhamnosoft® je bakteriální polysacharid tlumící záněty a zvyšující celistvost pleti. Ω6 Ceramide® udržuje a obnovuje integritu pleti, tlumí záněty a chrání proti stárnutí. Bylinný komplex snižuje bolestivost, uvolňuje napětí, snižuje otok a vytváří příjemný pocit.

  • dermatologicky testované
  • originální receptura
  • přípravek nebyl testován na zvířatech
  • parfémováno výtažky z rostlin

Ingredients (INCI): Aqua, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol (and) Aqua (and) Corylus Avellana, Propylene Glycol (and) aqua (and) Passiflora Incarnata extract (and) Ribes Nigrum extract (and) Vitis Vinifera leaf extract, Biosaccharide gum-2, Butylene Glycol (and) Octyldodecyl PCA (and) Menthyl PCA, Biosaccharide gum-1, Water (and) Potassium PCA (and) Opuntia ficus indica stem extrakt, Tocopheryl Acetate, Palmitoyl PG-Linoleamide, Sodium Benzoate, Potasium Sorbate, Magnesium PCA (and) Aqua (and) Nelumbo nucifera (and) Nymphaea caerulea, Butylene glycol (and) Aqua (and) Trigonella Foenum-Graecum, Sodium Benzoate, Biosaccharide gum-4, Cellulose (and) Avena Sativa (oat) Kernel Meal, Butylene glykol (and) Aqua (and) Cin

Použití: aktivní krém je určen k aplikaci pro každý typ pleti. Důkladně vmasírujte do bolestivých oblastí několikrát denně.

Skladování a všeobecná upozornění: Uchovejte při pokojové teplotě. Nevystavujte přímému slunci. Používejte v souladu s návodem k použití. Skladujte mimo dosah a dohled dětí. Není vhodné pro děti do tří let.