Sleva! Mýdlo šípkové 90 g Wolfberry Zobrazit větší

Mýdlo šípkové 90 g Wolfberry

49967

Nový produkt

Šípkové mýdlo Wolfberry je vyrobené z přírodních olejů s jemně čistícím efektem. Přísady v mýdle přispívají ke zvýšení regeneračních a preventivních účinků, chrání pokožku a podporují její vitalitu.

Více informací

66,00 Kč s DPH

-16,00 Kč

82,00 Kč s DPH

Více informací

Jak používat šípkové mýdlo
Mýdlo používejte běžným způsobem. Rozetřete je na navlhčenou pokožku a po omytí opláchněte vodou. Při zasažení očí, nosní nebo ústní dutiny vypláchněte proudem čisté vody. Určeno ke každodennímu použití.

Charakteristika
Jemně čistící mýdlo se šípkovým olejem je vyrobeno z kvalitních přírodních surovin. Sám šípkový olej za studena lisovaný ze semínek šípku má regenerační účinky a pomáhá hojit rány a jizvy. Je výborný při péči o pokožku namáhanou mrazem nebo silným sluncem. Olej z vlašského ořechu díky svému unikátnímu složení má výrazné preventivní vlastnosti. Kokosový olej s vysokou biologickou hodnotou, spoustou aktivních látek a vitaminů poskytuje výborné detoxikační účinky. Zanechává pleť hebkou, hydratovanou a chráněnou. Včelí vosk, který je směsí různých mastných kyselin, je bohatý na mnohé cenné látky, vitamin A a proteiny. V mýdle je použitý i jako zahušťovadlo, kde přispívá k pevnosti a tuhosti mýdla.

Složení
Kokosový olej, olej z jader vlašských ořechů, šípkový olej, včelí vosk, Geranoil, Citronellol, skořicová tinktura, benzylbenzoát.

Skladování
Skladujte na suchém a temném místě.

Obsah
90 g