Více informací
Jak konzumovat
Rýžový protein ocení ti, kteří potřebují větší množství bílkovin, než jim dodává běžná každodenní strava a zároveň se vyhýbají živočišným zdrojům. Mezi nimi bývají vegani a také sportovci, kterým prášek slouží jako prostředek pro regeneraci a tvorbu svalové hmoty.
V kuchyni se využívá ve slané i sladké kuchyni. Je velmi dobře rozpustný ve vodě, proto se často přidává při mixování smoothie a čerstvých šťáv. Dále je možné zamíchat si ho do jogurtu, snídaňových kaší, müsli nebo těst na pečení.
Charakteristika
Tento rostlinný protein obsahuje nejméně 80 % obsah bílkovin ve 100 g. Protein je bez alergenů a ocení ho proto všichni, kteří se musí vyhýbat lepku, laktóze či sóje. Jako bonus ještě obsahuje množství esenciálních aminokyselin.
Protein v bio kvalitě je snadno stravitelný. Vyrábí se z celých zrn hnědé rýže, která obsahuje přírodní škroby a bílkoviny.
Alergeny
Bez alergenů
Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 27°C.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie: 1537 kJ/ 345 kcal; Tuky: 2 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g; Sacharidy: 10 g; z toho cukry: <1 g; Vláknina: 8,1 g; Bílkoviny: 82 g; Sůl: <7 mg,Vápník: 144 g
BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002
Země původu
Čína
Obsah
180 g