Více informací
Jak konzumovat
Hrachový protein je prášek, který se dobře rozpouští ve vodě a snadno tak obohatí smoothie a jiné nápoje. Přidává se do snídaňových kaší, müsli, ale využít se dá i v teplé kuchyni, například při přípravě polévky. Oceníte ho také při výrobě těsta na výživné palačinky nebo pečení muffinů.
Charakteristika
Výhodou je, že si proteinem každý lehce obohatí jakýkoli běžný pokrm. To uvítají i alergici, kteří se musí vyhýbat laktóze, sóje a lepku. Aktivní sportovci protein užívají jako prostředek pro kvalitní regeneraci a tvorbu svalové hmoty.
Proteinový prášek obsahuje 85 % bílkovin ve 100 gramech a je snadno stravitelný. Získává ze semen žlutého hrachu, které se používají jako luštěnina. Dalším přínosem pro lidský organismus je obsah esenciálních aminokyselin.
Alergeny
Bez alergenů
Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 27°C.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie: 1485 kJ/ 350 kcal; Tuky: 1,7 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g; Sacharidy: 3,2 g; z toho cukry: 0 g; Vláknina: 2,4 g; Bílkoviny: 85 g; Sůl: 3,75 mg
BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002
Země původu
Čína
Obsah
180 g