Více informací
Jak používat horskou sůl z Alp
Sůl z Alp používejte při přípravě pokrmů úplně stejně, jako jiné soli. Kuchyňské soli však nesolí všechny stejně a tak, než si na ni zvyknete, doporučujeme být při prvním použití opatrnější.
Charakteristika
V hloubce pod mohutnými Alpami leží výjimečný dar přírody. Drahocenná Alpská sůl, která vznikla odpařením pravěkých moří a dodnes je chráněna a nedotčena ve skalních horninách.
Tato ryzí jemná horská sůl je zcela bez chemických přísad, neobsahuje protihrudkující směs ani chemicky přidaný jód a fluor. Udržuje rovnováhu mezi kyselým a zásaditým prostředím v těle a nezatěžuje organizmus tak, jako běžná rafinovaná sůl.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energetická hodnota: 0 kJ/0 kcal; Tuky: 0 g; Sacharidy: 0 g; Bílkoviny: 0 g; Sůl: 98 g
Složení
Alpská horská sůl 100%
Skladování
Skladujte na suchém místě. Sůl ve slánce často zvlhne. Aby zůstala suchá a sypká, stačí do ní přidat dvě až tři zrnka rýže.
Země původu
Rakousko
Obsah
700 g