42815
Nový produkt
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Země původu | Německo |
Cílová skupina | VEGAN, BIO |
Produkty bez alergenů | Bez sezamu, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez hořčice, Bez skořápkových plodů, Bez siřičitanů, Bez celeru, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez vajec |
Charakteristika
Vyzkoušejte upéct lasagne s pomocí těstovin v BIO kvalitě.
Návod na přípravu
Začneme boloňskou omáčkou: Na rozehřátém oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, opepříme a ochutíme rozetřeným česnekem, přidáme kečup a rajčata. Dusíme do měkka cca 15 - 25 minut podle druhu masa.
Pokračujeme bešamelovou omáčkou: Máslo rozpustíme společně s moukou promícháváme, přidáme horké mléko, ochutíme solí a muškátovým oříškem. Nakonec přidáme strouhaný sýr a bešamelovou omáčku povaříme cca 10 minut.
Do zapékací mísy vkládáme postupně bešamelovou omáčku, boloňskou a pláty lasagní. Poslední vrstva je bešamelová omáčka a na ní plátky tvrdého sýru. Lasagne s boloňskou omáčkou zapékáme při 200 °C asi 30 - 40 minut.
Složení
tvrdá semolinová pšeničná krupice*
*produkt ekologického zemědělství EU
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku
Energie: 1515 kJ / 357 kcal, Tuk: 1,7g, z toho nasycené: 0,4g, Sacharidy: 77,0g, z toho cukry: 2,1g, Bílkoviny: 12,0g, sůl: 0,0g
Země původu
Německo
Obsah
250 g